top of page

UTFLYKTER

Vi kan organisera alla slags utflykter, från dagsturer till vandring, från utomhusaktiviteter till spa-besök.
Bara att välja vad du vill uppleva för att göra din semester på Bali perfekt!

Dagsturer

  • Höjdpunkter på centrala Bali 

Vi besöker vattenfall, risterrasser, vattentempel, kaffeplantager och Monkey Forest i Ubud.

  • Anpassad dagstur

Skapa din egen dagstur som exempelvis kan innehålla; De berömda risfälten vid Jatiluwih, vackra tempel vid Lake Bratan, Kecak dans och solnedgang i Uluwatu, och mer.

Snorkeltur/Dagsutflykt till Nusa Penida och Nusa Lembongan

Snorkeltur/Dagsutflykt till de två små öarna utanför Balis sydostkust, Nusa Lembongan och Nusa Penida.
Priset inkluderar båtbiljett till Nusa Penida, lokal båt och kapten som tar er till vackraste stränderna och de bästa platserna för att snorkla, samt båtbiljett tillbaka till Bali.
Skicka en bokning genom vårt online bokningsformulär och vi tar hand om allt; hämtning på ditt hotell, båtbiljetter (enkelresa eller tur och retur) och bli avsläppt på din nästa destination.

Mount Batur vandring och soluppgång

Se soluppgången från toppen av Mount Batur på Bali - vilket magiskt sätt att börja dagen!
Mount Batur är en av de heliga vulkanerna enligt hinduisk tro. Mount Batur ligger i byn Batur, Kintamani District, ungefär mitt på Bali. Mount Batur (Gunung Batur) mäter 1717 m över havet och kan av normaltränade människor vandras på cirka 2 timmar.
På denna tur vandrar du till toppen med en lokal guide  för att se soluppgången längst upp på kanten av vulkanen. Ett ögonblick att minnas för alltid!

Cykeltur

Gör en cykeltur för att upptäcka det riktiga Bali bortom de stora vägarna som du reser på med bil. Från cykelsadeln kommer du närmare det balinesiska folket livet i byarna och samtidigt kan du njuta av den fantastiska naturen som du cyklar genom på turen.
Guiden som följer med dig på cykeln berättar om Bali, kulturen och det balinesiska folket.
Och oroa dig inte - cykelturen går nedför, så du behöver inte vara i toppform för att följa med på denna tur! Passar även bra för familjer med barn!

Rafting äventyr

Om du är ute efter ett riktigt äventyr är rafting perfekt för dig!
Rafting på Bali är ett bra sätt att uppleva "riktiga Bali". På den här populära aktiviteten får du både en mycket nära kontakt med naturen och samtidigt ett fantatsiskt äventyr längs floden! Uppblåsbara båtar används för raftingen genom de frodiga regnskogarna på centrala Bali.

Please reload

Dagsturer
Snorkling tur
bottom of page