top of page

TOUR PAKET

Upptäck Bali på ett bekvämt sätt med oss

​Vi skapade några unika och speciella tour paket för våra kunder. Under dessa turer du kommer att få utforska mindre upptäckta områden i Bali. Vi ordnar allt under resan för dig, inklusive ditt boende. Det enda du behöver göra under dessa tour är, njuta!
 

VÅRT UNIKA TOUR PAKET:

Upptäck Norra Bali i 4 dagar

Norra Bali glöms lätt bort av många besökare som stannar i södra och centrala Bali under sitt besök. Men norra Bali har mycket att erbjuda. Vackra bergslandskap , svarta stränder och många oupptäckta platser. Under våra fyra dagars tur vi kommer att besöka Munduk, Pemuteran & Lovina.

För mer detaljerad information och priset på denna tur, klicka på knappen nedan.

Upptäck östra Bali i 4 dagar

Som lonely planet säger:. "De vindlande vägarna i östra Bali är en av öns stora nöjen. Risterrasser klättrar längs sluttningar under vajande palmer, vilda vulkaniska stränder sköljs av vågorna och åldrande gamla byar ser likadana ut som de alltid gjort. Överallt vakar Gunung Agung, den 3142 m höga vulkan som kallas "Moderberget" av balineserna.
Under våra fyra dagars tur besöker vi Klungkung, Sidemen & Candidasa.


För mer detaljerad information och priset på denna tur, klicka på knappen nedan.

Upptäck centrala Bali i 3 dagar

Under denna tur får du veta allt om den balinesiska kulturen och konsten och när du reser från en plats till en annan, kommer du att bli överraskad av det gröna och färgstarka landskapet i inlandet. Vi kommer att besöka Ubud, Tegallalang, Tampaksiring, Bangli och Jatiluwih.


För mer detaljerad information och priset på denna tur, klicka på knappen nedan.

Please reload

Upptäck Norra Bali
Upptack centrala Bali i 3 dagar

Entusiastisk över våra turer?


För bokning och tillgängligheten av våra unika tour paket, fyll i formuläret. Vi kommer att svara dig så fort som möjligt.

 

Men ... det finns mycket mer att se och göra!

Om du vill se mer av Bali efter en tur med oss, kan vi också ordna dagturer och utflykter genom hela Bali. Förutom dessa turer kan vi också hjälpa dig att organisera en resa till små öar runt Bali och Lombok, som Nusa Lembongan, Nusa Penida och Gili öarna.

Success! Message received.

bottom of page