top of page

VAD VÅRA GÄSTER SÄGA OM RIKTIGA BALI?

Didi

Göteborg, Sverige

Ben är en fantastisk guide runt Bali. Han är kunnig, lugn, smart och han blir för dom han guidar en bro mellan båda världar. Han är från Bali och förstår kulturen här. Han har levt i Sverige och förstår hur svenskar tänker. Det gör att han kan förklara och visa på ett sätt som vi svenskar uppskattar och på ett sätt vi kan ta till oss. Han ger tips om ställen, hjälper till, guidar, förklarar, ja varenda sekund är han närvarande som guide och vägvisare runt det riktiga Bali. Kan inte nog rekommendera Ben som guide på Bali!

Åsa & Kjell

Stockholm, Sverige

Putu Ben är en fantastisk guide som talar flytande svenska och som känner till alla smultronställen på Bali. Vi hade turen att få resa runt med honom när vi var på Bali och firade min brors 60 årsdag. Bättre kunde det inte bli, vi kan varmt rekommendera honom.

Anki & Kjell

Ängelholm, Sverige

Intressant och innehållsrik.

Det är mycket bekvämt att få höra hela förklaringen på svenska. Vi kan be om att få se och göra alla de saker som intresserar oss. Hela turen blir mycket personlig.

Tom & Lisanne

Den Haag, Nederländerna

Jag kan rekommendera att boka en resa med Putu Ben från Riktiga Bali. Ben är balines, så han vet sin väg runt Bali, även de mindre turistiga platserna. Han kan också ordna hotell till bra priser och justera din resa efter alla dina önskemål. Och han är dessutom en väldigt trevlig och social kille!
Vi tillbringade totalt 5 dagar med Ben och fick komma till vackra platser som vi definitivt inte skulle ha besökt om vi reste på egen hand.

Jos & Mariëtte

Etten-Leur, Nederländerna

Putu Ben ger variation i reseprogrammet. Du kommer att upptäcka de vackraste platserna, får du bra och intressant information och han gör att du känner dig bekväm som en turist i denna kultur. Missa inte Ben som guide på din Baliresa !!!

Please reload

Kontakta oss

   +62 812 3831 3327
bottom of page