top of page

OM OSS

Min personliga berättelse.

"SVERIGE HAR LÄRT MIG OCH GETT MIG SÅ MYCKET BÅDE NÄR DET GÄLLER KUNSKAP OCH SYNSÄTT."

Putu Ben

Hej,
 
Jag heter Putu Santi Sarjana, men folk kallar mig oftast för Putu Ben. Jag bestämde mig för att flytta till Sverige år 2003 och det var en av mitt livs viktigaste resor. Att bo i Sverige i tio år lärde mig och gav mig så mycket både när det gäller kunskap och synsätt om svenskar och svensk kultur.

Vistelsen i Sverige gav mig så mycket som jag aldrig skulle fått om jag inte kommit dit, vilket jag är evigt tacksom för. Men efter drygt 10 år så är jag nu tillbaka på Bali, mitt kära hemland och jag har aldrig varit mer tacksam att jag föddes på den här paradisön. Jag har insett att det finns så många saker som jag har tagit för givet som jag borde uppskatta mer, det vackra landskapet med vulkaner och hav, från gröna risfält till vackra stränder, Bali har så mycket att erbjuda.
 

Mitt önskemål är att hjälpa och visa framförallt er svenskar hur de ska kunna uppleva Bali som bäst på ett enkelt och okomplicerat vis. Med min kunskap från två världar kan jag underlätta för er när det gäller all planering av er resa, allt för att ni istället bara ska kunna koppla av och njuta av er drömsemester på Bali.

Jag hoppas att vi ses snart på Bali!

 

Putu Ben, 

Ägare & svensktalande guide av Riktiga Bali  
 

Kontakta oss

   +62 812 3831 3327

Success! Message received.

bottom of page