top of page

BÅTBILJETTER 

Det finns många vackra små öar runt Bali. Upplev en annan atmosfär på dessa små paradisöar. Några dagar här kommer att ge dig den ultimata ö-upplevelsen.
Vi kan hjälpa dig att boka dina båtbiljetter när som helst. Vi känner till de mest säkra och pålitliga båtbolagen för att ta dig dit. Skicka bara bokningsförfrågan genom vårt online bokningsformulär och vi tar hand om allt; hämtning på ditt hotell, båtbiljetter (enkel eller retur) och avlämning på din nästa destination.

Gör en båttur till:

Utforska Gili öarna utanför Lombok

Mest besökta är Gili-öarna som tillhör Lombok; Gili Trawangan, Gili Air & Gili Meno.
Gili Trawangan har en bra blandning med lugna och fridfulla stränder på norra och västra sidorna, och en mängd restauranger, hotell och livliga barer i söder. Gili Meno är det perfekta valet för en flykt; väldigt lugnt och vackert med fantatsiska stränder och ett lokalt förbud mot sena fester vilket bidrar till den lugna atmosfären. Gili Air är den minsta av öarna Trawangan, och är således ännu lugnare och fridfullare.

Besök de fantastiska Nusa-öarna

De tre små öarna vid Balis sydostkust Nusa Penida, Nusa Lembongan och Nusa Ceningnan.
Nusa Penida är den lilla pärlan på Bali. Penida är en del av Nusa-öarna, den största av de 3 men hittills den minst utvecklade. På Nusa Penida kan man förvänta sig vita sandstränder med turkosblått vatten, 200 meter höga kustklippor och orörd natur.
Nusa Lembongan är en mindre ö bredvid Penida, och redan mer utvecklad som turistmål. Denna ö ger en perfekt balans mellan rå naturlig skönhet, avkoppling och äventyr.
Det rekommenderas att antingen besöka öarna genom en endagars Nusa Penida eller Lembongan Tour eller en 3-dagars Nusa-resa.

Please reload

bottom of page